L'afició de la Roma, en una imatge publicada al perfil d'X del club

Banquetes trituramites: un gran d'Europa destitueix per sorpresa el seu estimat entrenador

Una mala ratxa inicial amb només 3 punts de 12 han precipitat una decisió inesperada
Redacció Esport3 Actualitzat

La immunitat no existeix per als entrenadors que assumeixen reptes de màxima exigència. Ni tan sols per a aquells mites que tornen al club del seu cor reciclats com a tècnics. I si no, que els hi diguin a Andrea Pirlo, destituït el 2021 de la Juventus per haver interromput la ratxa de scudettos, o com a exemples més propers, Ronald Koeman o Xavi Hernández. Les banquetes són màquines trituramites, com ha tornat a quedar demostrat aquesta matinada.

La Roma ha destituït per sorpresa Daniele de Rossi. L'emblemàtic exmigcampista de 41 anys va ser la solució del club "giallorosso" quan al gener José Mourinho va esgotar el seu crèdit. La sisena posició de l'última Serie A va ser interpretada en positiu per l'entitat, com un símptoma d'una progressió lenta però constant per tornar a aspirar a títols. De Rossi, de fet, havia allargat el contracte fins al 30 de juny del 2027. No hi arribarà ni de bon tros, víctima d'una arrencada de curs pèssima.

Només 3 punts de 12 han condemnat l'exfutbolista nascut al barri romà d'Òstia. La nota de la Roma, que a l'estiu es va reforçar amb fitxatges de renom com els de Dovbyk, Hummels o Hermoso, noms que havien de complementar el talent de Dybala o Paredes, subratlla que "la decisió es pren per poder reprendre amb celeritat el camí desitjat". Pel trajecte, però, un altre mite ha perdut l'aura.

La Roma debuta la setmana que ve a l'Europa League rebent l'Athletic Club. 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut