Baena durant un partit amb el Vila-real
Álex Baena en una imatge d'arxiu (Europa Press)
Futbol

Baena respon al madridisme amb una fotografia esgarrifosa de la seva lesió

El futbolista ha sortit al pas dels comentaris maliciosos d'alguns aficionats blancs

Redacció Esport3Actualitzat

Álex Baena va patir un malson en la visita de diumenge passat al Santiago Bernabéu. Va haver de ser substituït en el minut 27, després de dues trepitjades de Lucas Vázquez que van acabar sense targeta groga, i va abandonar el camp entre llàgrimes.

Tres dies després, el Vila-real tenia un altre partit de Lliga contra el Celta. Baena, encara adolorit, era dubte, però les diverses baixes i les urgències dels groguets van fer que Marcelino forcés el talentós migcampista andalús. Gràcies als embenats i les proteccions que duia al peu, va aguantar al camp gairebé els 90 minuts i va contribuir en la victòria grogueta (3-2).

El madridisme, que li té jurada al jugador des del conflicte amb Fede Valverde, va aprofitar la seva titularitat per acusar-lo d'haver fet comèdia amb la lesió al Santiago Bernabéu. I el futbolista del Vila-real va respondre un d'aquells tuits amb contundència, amb una imatge que ho diu tot...

Baena tindrà ara temps per recuperar-se. A més dels dies de vacances de Nadal, el futbolista haurà de descansar en el primer partit de l'any, contra el València, perquè va veure la cinquena groga contra el Celta.

Mira els gols del Vila-real - Celta (3-2):

Anar al contingut