Paula Badosa, servint en el partit de vuitens contra Donna Vekic, aquest diumenge a Londres
Paula Badosa, servint en el partit de vuitens contra Donna Vekic, aquest diumenge a Londres (Reuters)
tenis

Badosa s'enfonsa contra Vekic i Alcaraz venç Humbert a Wimbledon

La begurenca marxa de Londres havent recuperat sensacions perdudes però amb un discret partit de vuitens

Redacció Esport3Actualitzat

Paula Badosa ha caigut aquest diumenge davant la croata Donna Vekic en tres sets: 6-2, 1-6 i 6-4. La begurenca s'acomiada del torneig de Wimbledon després d'un duel de vuitens de final marcat per les interrupcions per culpa de la pluja i amb un regust agredolç.

Tot i caure contra la número 37 del món, Badosa marxa de Londres havent recuperat sensacions perdudes. El Grand Slam britànic ha estat, sens dubte, el seu millor torneig des que es va lesionar l'any passat a Roma. L'oportunitat perduda no és petita, podia igualar el millor resultat en un gran, els quarts de final de Roland Garros 2021, però Badosa ha competit.

De fet, algun mitjà va titular divendres, després que l'empordanesa aconseguís un èpic triomf davant Kasatkina culminat amb llàgrimes d'emoció, "Badosa ha tornat". Cal temps per veure si Wimbledon 2024 ha estat un punt d'inflexió.

Alcaraz acaba amb la revelació Humbert

Qui no abaixa el nivell en el circuit masculí és Carlos Alcaraz. El murcià s'ha desempallegat d'Ugo Humbert, 16 del rànquing ATP, en quatre sets (6-3, 6-4, 1-6 i 7-5). El francès era una de les revelacions de la competició, però Alcaraz se sent còmode a la gespa de l'All England Club.  

ARXIVAT A:
Paula Badosa
Anar al contingut