Badosa, amb molta confiança, obté una nova victòria a Pequín (EFE)
Tenis

Badosa segueix en forma i avança a vuitens a Pequín

Paula Badosa ha superat la tercera ronda de l'Open de la Xina WTA 1.000 en derrotar per un doble 7-5 l'eslovaca Rebecca Sramkova

Redacció Esport3Actualitzat

Paula Badosa segueix intractable a Pequín i ha vençut Rebecca Sramkova en dos sets amb un desenllaç idèntic en un matx disputat a la pista secundària Lotus del complex i que ha durat una hora i 49 minuts. Els dos sets han seguit un patró semblant, amb Badosa prenent la iniciativa i amb un fort inici en el marcador. 

Les estadístiques reflecteixen la igualtat del duel: les dues tenistes han connectat tres aces cadascuna i han mostrat eficàcia amb el primer servei, amb Badosa lleugerament més efectiva que Sramkova.

La catalana, però, ha aconseguit ser més efectiva en els moments decisius, ja que ha convertit cinc de les dotze pilotes de trencament que ha tingut a favor seu.

Badosa, raqueta número 19 del món, s'enfrontarà als vuitens de final a la vencedora del duel entre la nord-americana Jessica Pegula, segona cap de sèrie del torneig, i la russa Veronika Kudermetova. La campiona vigent i número u del món, la polonesa Iga Swiatek, no participa an l'edició d'aquest any del torneig.

Anar al contingut