Aitana Bonmatí, escalfant el cap de setmana passat al camp del Deportivo de la Corunya
Aitana Bonmatí, escalfant el cap de setmana passat al camp del Deportivo de la Corunya (@FCBfemeni)
futbol

Avís de l'agent d'Aitana Bonmatí al Barça pensant en el futur

Cristian Martín elogia al "Tot costa" que el club blaugrana augmenti la seva aposta per l'equip campió de tot, l'únic camí per vèncer l'amenaça anglesa

Redacció Esport3Actualitzat

"La millor jugadora del món seguirà al millor equip del món." El periodista i agent d'Aitana Bonmatí, Cristian Martín, ha confirmat la continuïtat de l'actual Pilota d'Or al "Tot costa" de Catalunya Ràdio, el programa que va donar la notícia de la seva renovació.

Pel que fa a l'anunci oficial de l'entesa, Martín ha reconegut que el desig de les dues parts és fer-ho oficial "el més aviat possible":

"El Barça està consolidant la seva hegemonia i el rol d'Aitana dins del Barça també es consolida."

Aitana i el seu entorn agraeixen que el club augmenti l'aposta per l'equip campió de tot, en un moment en què el potencial econòmic dels equips de la Premier pot dinamitar el mercat. La intenció del Chelsea de pagar la clàusula de la migcampista --3 milions d'euros-- hauria més que triplicat el que, per ara, és el fitxatge més car de la història (Racheal Kundananji, del Madrid CFF al Bay FC per 800.000 euros):

"El Chelsea estava disposat a pagar la clàusula de rescissió de 3 milions d'euros. Que el Barça pugui competir amb ofertes d'aquest calibre t'ensenya que, en comptes de rebaixar el pressupost del femení, és a l'inrevés. Va a més. El Barça vol seguir capitalitzant l'hegemonia que té. És el club que millor l'ha monetitzat i ha reforçat la marca."

Avís pensant en el futur

Martín reconeix que aquest és l'únic camí per vèncer l'amenaça britànica, però també avisa d'un perill que el Barça ja té ben present: la debilitat de la Lliga estatal.

"El risc és que amb els anys la Lliga espanyola no millori i que això no el deixi competir amb els clubs anglesos. Les jugadores poden tenir noves ambicions, com ha passat amb Mariona aquesta temporada." 

Anar al contingut