Avís seriós: el Xakhtar es postula per als vuitens (1-0)

L'equip ucraïnès ha superat l'Anvers amb un gol de Matvienko (1-0) i, amb nou punts, manté opcions de classificar-se per als vuitens de final de la Champions

Avís seriós, sobretot per al Porto. El Xakhtar no renuncia als vuitens de final de la Champions. Ha fet els deures contra l'Anvers (1-0) i ha sumat tres punts, que el mantenen amb opcions de seguir endavant en la màxima competició europea.

L'equip ucraïnès n'ha tingut prou amb un gol de Matvienko per tombar l'Anvers. El central del Xakhtar ha rematat en planxa una falta lateral picada per Zubkov, en el minut 12 de partit. Els de Mark van Bommel, molt inofensius, no han sabut respondre.

Només l'entrada del nigerià Ejuke, en el descans, ha generat algun maldecap al Xakhtar. En realitat, però, el Xakhtar hauria pogut ampliar la diferència, però no ha tingut gaire sort. Azarov ha enviat una rematada al travesser. I el travesser també ha repel·lit un cacau llunyà de Stepanenko en què el porter de l'Anvers, Butez, ha desviat la pilota amb la punta dels dits.

Van Bommel, decebut (EFE)

La primera aventura de l'Anvers a la Champions no ha estat, fins ara, gaire profitosa. En cinc jornades, encara no ha sumat cap punt. I és, de moment, l'equip més golejat de la competició, amb 15 gols en contra.