Aubameyang celebra un dels seus dos gols al Santiago Bernabeu amb el Barça (Europa Press)
Aubameyang celebra un dels seus dos gols al Santiago Bernabeu amb el Barça (Europa Press)
Barça

El missatge nostàlgic d'Aubameyang que enamorarà els culers

El davanter gabonès admet en un vídeo que a Barcelona hi va viure "els millors sis mesos" de la seva carrera

Redacció Esport3Actualitzat

Hi ha jugadors que poden deixar molt bon record en un club en poc temps. En canvi, d'altres s'hi poden passar diverses temporades, però amb la més absoluta indiferència de l'afició. Pierre-Emerick Aubameyang forma part del primer tipus de futbolista. Algú que ha arrelat amb força i que ha estat molt estimat pels barcelonistes més enllà del temps, dels títols i de les circumstàncies. En el Barça no hi ha tants casos que siguin comparable al del davanter gabonès. Potser, en el bàsquet, David Wood.

El sentiment de respecte, agraïment i admiració per Aubameyang és correspongut pel futbolista, que en un vídeo que s'està fent viral assegura que, com a Barcelona, no ha estat enlloc. I això que ha militat en equips tan importants com el Mònaco, el Borussia Dortmund, l'Arsenal, el Chelsea o l'Olympique de Marsella:

"Crec que hi vaig passar els millors sis mesos de la meva carrera. Penso que mai no havia disfrutant tant jugant a futbol i anant a entrenar. Fins i tot, en els dies lliures. Va ser increïble"

Aubameyang va arribar a Barcelona l'últim dia del mercat d'hivern del 2022, després d'una etapa molt convulsa a l'Arsenal, i va marxar el setembre d'aquell mateix any amb destinació el Chelsea. El gabonès va marcar 13 gols en 24 partits com a blaugrana, dels quals els més recordats són els dos que va aconseguir en la golejada (0-4) al Reial Madrid al Santiago Bernabeu.

Durant aquells sis mesos no va guanyar cap títol, però sí que es pot anotar la Lliga 2022-2023, ja que en aquella temporada va disputar uns minuts del primer partit del campionat a les ordres de Xavi, contra el Rayo Vallecano.

Actualment, tot i haver estat un dels millors jugadors de l'última edició de l'Europa League amb l'Olympique de Marsella, Aubameyang milita a l' Al-Qadisiyah de l'Aràbia Saudita.

Anar al contingut