El públic va estar uns 40 minuts esperant que es reprengués el joc (lleidaesportiu)
Futbol

El Lleida Esportiu presenta recurs contra la suspensió definitiva del partit

La Federació ha donat per acabat el matx contra el Ieclà (0-1), aturat en temps de descompte per llançament d'objectes

Redacció Esport3Actualitzat

El Lleida Esportiu ha presentat recurs contra la decisió de la Federació Espanyola de futbol de donar per acabat el partit del play-off d'ascens a 1a RFEF contra el Ieclà (0-1) per llançament d'objectes des de la grada del Camp d'Esports. 

El club del Segrià ha condemnat els fets i ha comunicat que ha obert una investigació coonjuntament amb els Mossos d'Esquadra per identificar el o els responsables de l'acte i prendre mesures disciplinàries.

La Federació ha decretat que donava per acabat el partit entre el Lleida Esportiu i el Ieclà, que es va suspendre a les acaballes amb un resultat mínim favorable a l'equip murcià. 

El partit disputat al Camp d'Esports, corresponent a la primera jornada del play-off d'ascens a 1a RFEF, es va aturar després del llançament d'objectes per part dels aficionats. Uns objectes que es van dirigir cap a l'equip tècnic del Ieclà. Un membre de l'staff va caure a terra per l'impacte d'una botella de plàstic. Per això, l'àrbitre es va veure obligat a aturar el joc i els Mossos d'Esquadra hi van intervenir.

Els jugadors es van dirigir cap als vestidors, i la zona de la banqueta va quedar tota envoltada i protegida pels Mossos. Finalment, i després de més de 40 minuts esperant, el partit es va suspendre definitivament.

 

Anar al contingut