Pau Víctor es lamenta de la "carícia" dels tacs de Rüdiger
Pau Víctor es lamenta de la "carícia" dels tacs de Rüdiger
barça

Atropellada benvinguda de Rüdiger a Pau Víctor: no coneix amistosos

El golejador santcugatenc és l'última víctima de la força descontrolada del central alemany, en l'acció més polèmica del Madrid-Barça d'estiu

Redacció Esport3Actualitzat

El Madrid-Barça de Nova Jersey va ser un test d'estiu sense grans polèmiques, més enllà de les queixes d'alguns sectors del madridisme pel gol anul·lat a Arda Güler. L'acció més controvertida va ser la protagonitzada al minut 25 de la primera meitat per un "sospitós" habitual de les jugades grises, Antonio Rüdiger.

El central alemany, acostumat a utilitzar recursos defensius que es troben en un buit del reglament, com abraçades, esprints histriònics i, fins i tot, pessigades, va donar una agressiva benvinguda a l'elit al sorprenent pitxitxi blaugrana, Pau Víctor. L'internacional desconeix la paraula "amistós" i va tornar a exhibir la força desbocada que el caracteritza per atropellar el santcugatenc i, posteriorment, "acaronar-li" el clatell amb els tacs.

L'analista tècnic de 3Cat Gerard Autet va definir així l'entrada durant la retransmissió:

"Va amb intensitat i cau a sobre de Pau Víctor. I em fa la sensació que pot intentar no caure tant a sobre seu."

Rüdiger segueix fent amics al vestidor de l'etern rival. Durant l'Eurocopa va ser Pedri qui va reconèixer que els estratagemes de l'ex del Chelsea no l'entusiasmaven. Els àrbitres, de moment, l'hi permeten. Aquesta matinada no ha vist ni la groga. 

Mira el resum del Madrid-Barça de la pretemporada 24-25 (1-2)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut