L'entrenador Fabio Grosso amb les ferides de l'atac
L'entrenador Fabio Grosso amb les ferides de l'atac
futbol

Nou detinguts pels incidents del Marsella-Lió en què ha resultat ferit Fabio Grosso

El partit entre l'Olympique de Marsella i l'Olympique de Lió s'ha suspès per l'atac d'aficionats radicals

Redacció Esport3Actualitzat

Els greus atacs de seguidors del Marsella contra els autobusos del Lió que van causar diversos ferits i van conduir a suspendre el partit entre els dos clubs francesos ja han donat lloc nou detencions i les investigacions continuen per arrestar tots els responsables.

La imatge de la cara ensangonada de Grosso, que és la portada triada aquest dilluns per L'Équipe, s'ha convertit en el símbol d'aquest nou episodi de violència al futbol francès.

 

El partit de la Lliga Francesa que havia d'enfrontar l'Olympique de Marsella amb el Lió es va haver de suspendre per aquest atac a l'equip lionès. Aficionats radicals del club local van rebentar els vidres del vehicle.

L'entrenador del Lió, Fabio Grosso, va ser qui en va sortir més malparat. Va rebre un impacte al cap que li va provocar una aparatosa ferida.

També el seu assistent, Raffaele Longo, va resultar ferit, igual que alguns jugadors. Tres autocars de seguidors desplaçats des de Lió també van resultar agredits.

L'atac s'ha produït als carrers de Marsella, davant l'operatiu de la policia francesa. Un grup d'encaputxats han començat a llançar tot tipus d'objectes, fins i tot bengales, contra l'autocar que portava la delegació del Lió.

En l'apartat esportiu el Lió es troba en una situació molt delicada. Després d'anys d'èxits a la lliga francesa, ara ocupa l'última posició i encara no ha aconseguit cap victòria en 9 partits.

El Marsella condemna els fets

L'Olympique de Marsella ha emès un comunicat en què condemna l'atac al Lió i qualifica "d'inadmissibles" els fets. Desitja una recuperació ràpida a l'entrenador italià.

Per la seva banda, el Lió ha condemnat l'atac i ha anat a agraïr el suport dels aficionats que encara quedaven a l'estadi.

Anar al contingut