Arteta, en un entrenament amb l'Arsenal (@arsenal)
Arteta, en un entrenament amb l'Arsenal (@arsenal)
Futbol

Arteta contracta uns lladres per donar una lliçó als jugadors de l'Arsenal

El tècnic de l'Arsenal va acordar amb falsos lladres que robessin diversos objectes dels seus futbolistes durant un sopar de l'equip per fer-los conscients de la importància d'estar alerta en tot moment

Redacció Esport3Actualitzat

És un fet que l'Arsenal ha pres un altre tarannà sota la direcció de Mikel Arteta. El preparador ha aconseguit que els "gunners" tornin a creure en ells mateixos i ja porten un parell de campanyes lluitant amb el Manchester City de Guardiola pel títol de la Premier, un fet que semblava impossible uns anys enrere.

The Athletic ha revelat recentment una de les últimes de l'entrenador donostiarra: en un sopar amb l'equip, Arteta va contractar de manera secreta un equip de carteristes professionals perquè robessin el major nombre d'objectes possible als despistats futbolistes. En acabar l'àpat, el preparador els va sol·licitar als jugadors que buidessin les butxaques i aquests es van mostrar sorpresos davant l'alta quantitat de coses que els havien desaparegut.

Sembla que la motivació d'aquest sorprenent "joc" d'Arteta era transmetre als seus jugadors la necessitat d'estar sempre alerta i preparats per a les dificultats que puguin sorgir. Per fer créixer els seus futbolistes a totes les facetes, el preparador s'ha mantingut en constant innovació.

The Athletic explica que aquest va ser un dels mecanismes mitjançant els quals el tècnic ha aconseguit anar canviant la mentalitat de l'equip "gunner" a poc a poc.

 

Anar al contingut