Arsenal i Bayern empaten a tot: el duel es decidirà a Múnic (2-2)

Gnabry i Kane, de penal, han capgirat el gol inicial de Saka i Leandro Trossard ha fet l'empat final després d'una gran jugada de Gabriel Jesus

L'intercanvi de cops a Londres es resoldrà dimecres de la setmana que ve a Múnic:

• L'Arsenal ha obert el marcador abans del quart d'hora de joc. Recuperació prop de l'àrea del Bayern i Saka ha definit amb una rematada al pal llarg que ha superat Manuel Neuer, que no ha pogut fer res per aturar la rematada del jugador de l'equip londinenc.
  • Poc després, en el 16, Ben White s'ha plantat davant del porter alemany, però no ha encertat en la rematada, que ha anat al mig de la porteria. I del possible 2 a 0 s'ha passat a l'empat 1. Errada en la sortida de la pilota combinació entre Sane i Goretzka, que ha acabat assistint Gnabry que ha superat el porter català de l'Arsenal Raya.
  • El Bayern, que no havia entrat bé al partit, ha capgirat el resultat en el minut 32 de penal. Gran jugada personal, això sí, amb la benevolència de la defensa anglesa i Saliba ha acabat obstaculitzant el migcampista alemany. Harry Kane ha estat l'encarregat de transformar la pena màxima enganyant David Raya.
  • A la segona part, domini de l'Arsenal sense generar ocasions davant l'atapeïda defensa bavaresa. El Bayern, mentrestant, a la seva, i contraatacant quan pot fer-ho, però sense disposar d'ocasions més que els intents des de lluny de Gnabry i Kane.
  • La insistència de l'Arsenal ha tingut premi en el minut 76. Excel·lent acció individual de Gabriel Jesus, que s'ha desfet a tota la defensa del Bayern i passada cap al belga Leandro Trossard que ha superat Manuel Neuer per empatar el partit a 2. Els canvis de Mikel Arteta han donat resultat.
  • En el 90, rematada de Coman al pal. Rematada espectacular del jugador del Bayern amb l'exterior del peu dret que ha estat a punt de sorprendre David Raya. En el darrer minut del temps afegit, jugada polèmica per una caiguda de Saka a l'interior de l'àrea davant de Neuer. A la repetició, s'ha pogut veure que ha estat el davanter anglès qui ha anat a buscar la cama del porter del Bayern. Final, empat a 2 i tot es decidirà a l'Allianz Arena. Un altre partit que honora la Champions.
Trossard ha marcat l'empat a 2 després d'una gran jugada de Gabriel Jesus/Reuters
Trossard ha marcat l'empat a 2 després d'una gran jugada de Gabriel Jesus (Reuters)