Èric Garcia, en un moment de partit fa dues temporades, amb el Barça
Èric Garcia torna al Barça després de la cessió a Girona (EP)
Barça

"Arriba molt endollat i té jerarquia"

Santi Denia, seleccionador espanyol als Jocs Olímpics, elogia Èric Garcia, que disputarà la seva segona cita olímpica

Redacció Esport3Actualitzat

El futbol serà un dels esports que veurà primer la llum a la ciutat de París, abans que es faci la cerimònia inaugural. La selecció espanyola masculina debutarà demà contra Uzbekistan i en una entrevista al diari Marca, el seleccionador Santi Denia s'ha desfet en elogis parlant d'Èric Garcia.

Ja té una medalla i aquesta experiència és molt important. Ha disputat Europeus i arriba molt endollat, amb jerarquia i ganes d'aconseguir alguna cosa important.

Èric Garcia ja va disputar els Jocs Olímpics de Tòquio 2021, on la selecció espanyola es va penjar la medalla de plata, després de perdre la final contra el Brasil.

Futur incert

El central de Martorell ha tornat a Barcelona després de la seva cessió a Girona i s'ha de veure si es quedarà a la capital catalana o si tornarà a fer les maletes. Amb l'arribada de Hansi Flick a la banqueta del Barça encara no s'ha pres una decisió sobre els jugadors que tornen d'una cessió, però la seva bona temporada a les ordres de Míchel i la lesió d'Araujo podrien convèncer el nou staff blaugrana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Girona FC (@gironafc)

 

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut