Futbol

Arrenca la Lliga F: totes contra el Barça

Les blaugranes, que han canviat d'entrenador, són les grans rivals a batre

Redacció Esport3Actualitzat

L'Espanyol acompanyarà aquesta temporada el Llevant, que ha deixat Sant Joan Despí per instal·lar-se a Badalona, i el Barça, que --tot i els canvis a l'equip i a la banqueta-- és, un any més, el gran rival a batre. Les blaugranes han guanyat la Primera Divisió femenina les últimes 5 temporades.

L'equip blaugrana buscarà la sisena consecutiva amb el repte de fer-ho amb un relleu a la banqueta i canvis destacats a la plantilla. Pere Romeu, un dels assistents de Giráldez, substitueix el tècnic gallec. De la plantilla, han marxat jugadores històriques com Mariona Caldentey o Sandra Paños, però ha arribat la polonesa Ewa Pajor, davantera nominada a la Pilota d'Or, acompanyada d'altres noms com Kika Nazareth o la portera Ellie Roebuck.

Tres rivals per lluitar pel títol

Atlètic de Madrid, Llevant i Reial Madrid han de ser sobre el paper els equips amb més opcions d'acabar amb el regnat barcelonista. Precisament les blanques són el primer rival aquesta nit de l'Espanyol de Sara Monforte. Objectiu prioritari, la permanència, i per començar, creure's que poden guanyar a qualsevol. 

El Llevant Badalona començarà diumenge a València. Canvia el nom, canvia l'estadi i canviarà la manera de jugar. Segons el seu tècnic, Ferran Cabello, amb una identitat diferent i amb "una aposta molt més agressiva". Amb fitxatges com el de l'argentina Estefanía Banini, l'objectiu és assegurar la permanència com més aviat millor. 

Per cert, el Llevant Badalona, ha presentat un recurs als jutjats contra l'Ajuntament de Sant Joan Despí, que ha impedit que els seus equips de base continuïn entrenant-se i jugant a les instal·lacions de la localitat del Baix Llobregat.  

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut