Tenas, amb la selecció espanyola sub-21 (EFE)
futbol

Arnau Tenas brilla a l'Europeu sub-21 en plena incertesa per la seva renovació

El porter del Barça ha estat un dels jugadors més destacats de la selecció espanyola en l'Eurocopa

Arnau Tenas brilla amb la selecció espanyola enmig de la incertesa per la seva continuïtat al Barça. El porter blaugrana ha estat un dels jugadors més destacats de l'equip espanyol en l'Eurocopa sub-21. El conjunt de Santi Dénia ha perdut davant Anglaterra a la final per la mínima, amb un penal fallat en el minut 99 inclòs. 

Tenas ha estat clau, de fet, per deixar l'equip espanyol amb opcions d'empatar el partit en els minuts finals. El porter de Vic ha fet una doble aturada en una ocasió molt clara dels anglesos al contraatac.

En cinc partits que ha disputat en el campionat europeu ha encaixat tres gols i ha deixat la porteria a zero dues vegades. Ha tingut una mitjana de 40 intervencions amb la pilota als peus i ha fet aturades de mèrit, com una gran estirada per evitar un gol de cap d'Ucraïna a la semifinal.  

Aquesta gran versió d'Arnau Tenas arriba en un moment incert pel que fa al seu futur. El Barça no va executar la clàusula de la renovació, tot i que té la intenció de renovar el porter amb un sou més baix. El jugador català és lliure des de l'1 de juliol per firmar amb l'equip que vulgui, però Xavi ha deixat clar que vol que continuï al Barça.

 

Anar al contingut