Leo Messi durant el partit de quarts de final de la Copa Amèrica entre Veneçuela i l'Argentina (EFE)

L'Argentina tomba Veneçuela i es classifica per a les semifinals de la Copa Amèrica (0-2)

L'"albiceleste" de Leo Messi es veurà les cares amb el Brasil de Coutinho i d'Arthur per buscar un bitllet per a la gran final
Oriol Llach Estrella Actualitzat
TEMA:
Messi

L'Argentina ha vençut Veneçuela i s'assegura un lloc a les semifinals de la Copa Amèrica (0-2). Això sí, els de Leo Scaloni han suat i han patit de valent per aconseguir-ho.

L'"albiceleste" ha sortit com un tro a la gespa del mític estadi de Maracanà. Sergio "Kun" Agüero ha protagonitzat la primera arribada quan no havien passat ni tres minuts des del xiulet inicial. Uns instants després, Lautaro Martínez ha enviat un segon avís de la "vino tinto". Al minut 10 ha acabat arribant el gol de l'Argentina: Leo Messi penja la pilota a l'àrea en un servei de córner, Agüero la baixa i serveix a Lautaro Martínez, que engalta una canonada imparable que fa pujar el 0-1 al marcador.

Veneçuela, però, no s'ha deixat intimidar i ha desplegat el seu futbol més rocós per neutralitzar qualsevol iniciativa del conjunt argentí. Els de Rafael Dudamel no han tingut gaires arribades, però tampoc li han permès tenir-ne a l'"albiceleste". Fins i tot, ja a la segona part, han estat punt d'empatar el partit. Ronald Hernández s'ha plantant davant d'Armani, però el porter argentí, en l'un contra un, ha rebutjat amb una gran intervenció.

El segon gol de l'Argentina s'ha fet esperar i no ha arribat fins al minut 75: Agüero ha engaltat un potent xut que el porter veneçolà, Wuilker Faríñez, ha aturat en un primer moment, però la pilota se li ha acabat escapant i ha caigut als peus de Lo Celso, que , molt ben posicionat, només l'ha hagut d'empènyer al fons de la xarxa.

Amb aquesta victòria, l'Argentina de Leo Messi es veurà les cares amb el Brasil de Coutinho i d'Arthur per fer-se un lloc en la gran final de la Copa Amèrica la matinada del pròxim dimecres, 3 de juliol, a les 2.30.