El jugador, de 18 anys, fitxa pel Reial Madrid

Arda Güler, nou jugador del Reial Madrid per sis temporades

El club blanc culmina la ofensiva per la perla turca i fulmina l'interès del Barça en el jugador del Fenerbahçe
Redacció Esport3 Actualitzat

El Reial Madrid s'ha sortit amb la seva. El conjunt blanc ha aconseguit seduir el jove Arda Güler, qui es va reunir amb Deco la setmana passada a Turquia. El portuguès s'havia desplaçat per explicar-li al jove el projecte culer. Semblava que les negociacions amb el Fenerbahçe avançaven i que el club blaugrana era el favorit per fitxar el jugador de 18 anys.

Però els últims dies tot ha canviat. El Madrid ha superat els 17,5 milions d'euros de la seva clàusula de rescissió i ha aconseguit fitxar la promesa del futbol turc per sis temporades. El club blanc presentarà el jugador aquest mateix divendres a les 12 h.

El jugador s'havia desplaçat aquest dimarts de Bodrum, on estava de vacances, fins a Istanbul per comunicar-li al Fenerbahçe la seva decisió final. Durant aquest trajecte, Güler i la seva família haurien pres la decisió de fitxar pel Madrid, després que el club blanc augmentés la seva oferta

Segons l'entorn del Fenerbahçe, el jugador arriba al Bernabeu per 20 milions d'euros, xifra que pot pujar fins als 30 amb plusos. El club turc es reserva el 20% d'una futura venda.

La jove perla turca

Arda Güler, de 18 anys, és, sens dubte, la sensació a la lliga turca. És un migcampista esquerrà amb un perfil clarament ofensiu amb un bon xut des de lluny. A més, té una gran habilitat en l'un contra un. Un DNI futbolístic amb unes qualitats que no han passat desapercebudes als grans del futbol europeu.

El jugador, de 18 anys, fitxa pel Reial Madrid
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut