Xavi, durant un clàssic contra el Madrid (Europa Press)
Xavi, durant un clàssic contra el Madrid (Europa Press)
futbol

Àrbitres i entrenadors es diuen "les coses a la cara" en una cimera per rebaixar la tensió

L'entrenador del Barça ha estat un dels que més ha parlat en aquesta excepcional trobada, a la qual Simeone i Ancelotti no han assistit

Àrbitres i entrenadors s'han reunit aquesta tarda en la trobada anual de tècnics. El Comitè d'Àrbitres ha aprofitat l'oportunitat per fer una trobada excepcional amb l'objectiu de calmar la tensió de les últimes setmanes.

Xavi ha estat un dels que ha liderat una reunió de la tarda amb els àrbitres i el president del CTA, Luis Medina Cantalejo, al capdavant. Ancelotti s'ha queixat de la falta de respecte dels àrbitres cap als entrenadors en la reunió matinal, però igual que Simeone, ha marxat abans de trobar-se amb els àrbitres.

Segons ha pogut saber Esport3, la reunió ha servit perquè àrbitres i entrenadors es diguessin les coses "a la cara i de bon rotllo". Durant la trobada, els dos col·lectius han coincidit a"tenir més respecte mutu i empatia". També han demanat més diàleg a les dues parts.

Els entrenadors han demanat als àrbitres més tranquil·litat a l'hora de xiular i més normalitat en la relació amb jugadors i entrenadors. Xavi, que ha estat un dels que més ha intervingut, ha fet una valoració positiva d'una reunió en què s'han dit "coses a la cara" sense la tensió de la competició.

La problemàtica dels impagaments dels entrenadors

Durant la trobada de tècnics al matí, s'ha abordat el tema dels impagaments als entrenadors acomiadats. L'exentrenador del Barça Quique Setién ha estat un dels que ha tret el tema. Xavi Hernández, preocupat per alguns casos greus que desconeixia, ha proposat una roda de premsa conjunta per abordar el problema.

 
Anar al contingut