Araujo lluitant per una pilota amb Raúl de Tomás i Ferran Torres (EFE)

Araujo, amb una sobrecàrrega al soli, gairebé descartat per rebre el Nàpols

Matí de proves mèdiques per a l'uruguaià, que va haver d'abandonar el terreny de joc de l'RCDE Stadium a la mitja part. Al club no es vol arriscar i també és dubte per ser diumenge a València
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
El Derbi

Les proves mèdiques fetes aquest dilluns al central del Barça Ronald Araujo han indicat que l'uruguaià, que va haver de ser substituït a la mitja part del derbi per Eric Garcia, té una sobrecàrrega al soli de la cama esquerra. 

El FC Barcelona assenyala que serà "l'evolució" dels propers dies el que marcarà la disponibilitat del central de cara als reptes que ha d'afrontar l'equip aquesta setmana, però està gairebé descartat per a la visita del Nàpols a l'Europa League. Al club no volen arriscar, i per això també és dubte per al desplaçament de Lliga de diumenge vinent al sempre exigent camp del València.

Més problemes per a Xavi en defensa

Per a aquests dos propers partits el Barça ja té les baixes de dos centrals més --Clement Lenglet i Sam Umtiti-- i l'absència del lateral Dani Alves, no inscrit a Europa i sancionat a LaLiga. Un altre central, Gerard Piqué, tampoc serà a Mestalla després d'acabar expulsat ahir a Cornellà-el Prat.

El gest i la posterior disculpa d'Araujo

No va ser un bon dia per a Araujo. Un cop assegut a la banqueta va ser el protagonista d'una desafortunada acció. En el moment més calent del partit, l'uruguaià es va dirigir cap a altres jugadors suplents de l'Espanyol fent un dos amb la mà i dient "a Segona", un gest del qual es va penedir i pel qual va demanar perdó després del matx.

ARXIVAT A:
El Derbi
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut