Araujo, emmascarat: jugarà contra el Girona amb la mandíbula trencada
Araujo s'entrena amb una màscara (F.C.Barcelona)
BARÇA

Araujo, emmascarat: jugarà contra el Girona amb la mandíbula trencada

L'uruguaià ha rebutjat passar per quiròfan i s'ha entrenat amb una màscara per protegir la fractura a la mandíbula

Redacció Esport3Actualitzat

Ronald Araujo ha tornat a donar la cara pel Barça, aquesta vegada en sentit literal. L'uruguaià va sortir malparat d'un duel amb Marcos Llorente en el partit contra l'Atlètic de Madrid del diumenge passat, quan va rebre un cop a la cara amb els tacs de la bota del jugador madrileny. Encara no s'havia arribat a la mitja hora de partit i, malgrat les molèsties, a Araújo no li va passar pel cap demanar el canvi.

El tercer capità blaugrana va decidir fer vida normal fins que, l'endemà, els serveis mèdics del club van constatar que tenia una fractura mandibular. Li van recomanar passar per quiròfan, però davant la insistència del charrúa de poder jugar contra el Girona, finalment s'optarà per un tractament menys invasiu.

Araújo es va trencar la mandíbula en aquest duel amb Marcos Llorente (EFE)

Així, doncs, s'espera que diumenge Araújo salti al terreny de joc amb una màscara per protegir-se de possibles impactes que puguin agreujar la lesió.

El Barça ha completat aquest dijous al migdia el primer entrenament de cara a preparar el duel català de diumenge, a les nou i contra el Girona. Un partit en què Ronald Araujo portarà una màscara que ja ha dut en la sessió de preparació per aquesta fractura al pòmul.


En l'entrenament d'aquest dijous no hi era Christensen, que tenia permís per motius familiars.

 

 

Anar al contingut