Araujo ha participat en un repte amb freestylers al canal de YouTube Shoot for Love
Araujo ha participat en un repte amb freestylers al canal de YouTube Shoot for Love
BARÇA

Araujo envia els ''freestylers'' al racó de pensar: superioritat aclaparadora quan l'intenten driblar

L'uruguaià ha participat en un repte on s'ha enfrontat als youtubers més tècnics de l'Estat

RedaccióActualitzat

L'art del freestyle consisteix a realitzar accions tècniques combinant trucs de futbol i moviments propis de la dansa per conformar coreografies espectaculars. Els especialistes en aquesta disciplina, tenen una domini de la pilota que fins i tot, no hi tenen la majoria de futbolistes professionals. Però, la gran pregunta és: realment un freestyler podria ser futbolista? A jutjar per aquest vídeo, la resposta és contundent.

Ronald Araujo s'ha enfrontat en situacions d'1 contra 1 als youtubers més tècnics de l'Estat en un repte al canal de Youtube Shoot for Love. El defensa uruguaià mostra una superioritat aclaparadora fent gal·la de la seva exhuberant capacitat física. Si a l'elit és un dels centrals més difícils de superar, que li preguntin a Vinícius, als ''freestylers'' els ha enviat directament al racó de pensar.

En el repte, Araujo s'ha enfrontat al campió de Catalunya de freestyle (@moha.fs), al d'Espanya (@_amin.fs), al millor ''jugador de carrer'' nacional (@b10football) i alguns participants més. Aquest consitia en jugar situacions d'1 contra 1 on l'objectiu de l'atacant era acabar marcant gol i el del jugador blaugrana evitar-ho. Al final, cap dels que han desafiat a l'uruguaià han aconseguit l'objectiu d'anotar gol a la porteria.

Xavi Hernández, que té el "charrua" com la nineta dels seus ulls, n'estaria orgullós. 

Anar al contingut