Aquests són els horaris per a les primeres jornades de Lliga
La nova pilota de la Lliga 2023-24 (EFE)
La Lliga

Aquests són els horaris per a les primeres jornades de Lliga

El Barça ja sap l'hora del seu debut a l'estadi de Montjuïc

Redacció Esport3Actualitzat

La Lliga ha donat a conèixer els horaris dels partits de la primera i segona jornada de la Lliga, que arrencarà el divendres 11 d'agost. Una Lliga rebatejada que estrena imatge i que donarà el tret de sortida amb un Almeria-Rayo Vallecano a les 19.30.

El Barça encetarà la competició a domicili contra el Getafe el diumenge 13 d'agost a les 21.30. El Girona, per la seva banda, ho farà a Anoeta contra la Reial Societat també diumenge 13 a les 17.30.

En ple mes d'agost, els horaris dels partits podran modificar-se en funció de les previsions de temperatures. En cas d'onada de calor, es podria canviar l'hora del partit. L'horari més d'hora de les primeres jornades d'estiu és a les 17.30, com en el cas del Girona a Sant Sebastià.


Estrena a Montjuïc

Pel que fa a la segona jornada, el Barça s'estrenarà a Montjuïc el diumenge 20 d'agost a les 19.30. Horari intermedi per al club blaugrana en la primera mobilització d'aficionats cap a la muntanya de l'Estadi Olímpic.

El Girona jugarà contra el Getafe a Montilivi el mateix diumenge a les 17.30.


L'Espanyol comença a Albacete

L'Espanyol començarà el seu camí cap a l'ascens a domicili contra l'Albacete el diumenge 13 d'agost a les 19.30. Podrà rebre el caliu de Cornellà-el Prat a la segona jornada contra el Racing Club, el dissabte 19 d'agost a les 19.30.

 

Anar al contingut