Victòria de les de Ferran Cabello (@levantebadalona)

Aquest Llevant Badalona va de debò i supera el Madrid CFF (1-0)

Maria Llompart, de penal, lliga tres punts importants per mirar a la part alta
Oriol Vidal Actualitzat

Hi van de debò. Un competitiu Llevant Badalona ha sumat el segon triomf del curs contra el Madrid CFF (2-0). L'equip de Ferran Cabello, imbatut en la competició, ha superat amb solvència el sisè classificat de l'any passat. Sobretot en el primer acte, amb un joc tan combinatiu com intens que ha desarmat les blanques.

Maria Llompart, després d'un penal de Cometti a Elena Julve, ha fet justícia al gran primer temps badaloní, just abans del descans. El Llevant ha col·leccionat fins a set ocasions des de l'inici.

Dos grans xuts al travesser de Melanie Serrano han pogut ampliar el marcador i Macarena Portales ha generat força ocasions. Julve i una insistent Llompart podrien haver ampliat la renda.

Després, ofici. Les madrilenyes han millorat força en el segon temps i Laurita ha pogut empatar dues vegades, amb un travesser inclòs. Però les catalanes han sabut respondre i fins i tot Chebbak ha pogut sentenciar després d'una gran acció personal a la contra salvada per Paula Ulloa.

Retard lamentable! El partit ha començat mitja hora més tard perquè no hi havia cap equip sanitari. El que cobria el duel ha hagut de marxar per una emergència. Ha calgut esperar que arribés una altra ambulància disponible. Una situació indigna per al prestigi de la Lliga F.