Ansu Fati celebrant el gol del Brighton (Europa Press)

Ansu Fati marca però el Brighton perd per la mínima a l'Etihad (2-1)

El davanter cedit pel Barça ha marcat el seu segon gol a la Premier, però el Brighton ha caigut davant del City de Guardiola
Redacció Esport3 Actualitzat

Ansu Fati ha tornat a marcar amb el Brighton, tot i que el seu gol no ha estat suficient perquè el seu equip s'emportés cap punt de l'Etihad Stadium. Amb els gols de Julián Álvarez i Erling Haaland a la primera part, el Manchester City ha sumat un nou triomf superant l'equip de Roberto De Zerbi per la mínima (2-1).

Els de Pep Guardiola, malgrat el triomf, han hagut de suar de valent per sumar els tres punts. El Brighton ha anat de menys a més en el partit i no ha estat fins al minut 73 quan han posat la por al cos als "citizens" i ha deixat obert el matx fins als instants finals. Ansu Fati, que entrava al terreny de joc al minut 64 substituint Joao Pedro, ha sacsejat l'atac de les gavines i ha anotat el gol, el seu segon a la Premier, que donava esperança als visitants.

A més, el gol no ha estat l'única acció destacada del jugador cedit pel Barça. El davanter hispanoguineà ha provocat la segona targeta groga del central suís Manuel Akanji al temps afegit.

Tot i acabar demanant l'hora, amb aquest triomf els de Guardiola es posen líders de la Premier League, a l'espera del resultat del Tottenham, que podria avançar-los en cas de sumar els tres punts dilluns contra el Fulham.