Ansu Fati exerceix de 10 i revoluciona el partit al Reale Arena (Reuters)
Barça

Ansu Fati exerceix de 10 i revoluciona el partit al Reale Arena

El davanter del Barça ha brillat amb llum pròpia amb dues assistències i un gol en quinze minuts que han servit als blaugranes per emportar-se el partit al Reale Arena

Redacció Esport3Actualitzat

Ansu Fati és un jugador diferent amb un potencial immens, i davant la Reial Societat ho ha tornat a demostrar. El jugador de 19 anys ha sortit al camp per revolucionar un partit que el Barça ha acabat guanyant per un gol a quatre.

El 10 del FC Barcelona ha entrat al minut 64 i ha acabat sent clau perquè els de Xavi Hernández sumessin la primera victòria de la temporada. Quan només feia dos minuts que era al camp ha assistit Dembélé perquè el francès anotés el segon amb un gran xut creuat. Només dos minuts després ha estat el torn de Lewandowski.

El polonès, que ha acabat el partit amb un doblet el dia que s'estrenava amb el Barça, amb el gol més ràpid de la seva carrera, ha rebut una assistència d'Ansu a l'interior de l'àrea i no ha perdonat davant Remiro.

Però el jove davanter no s'ha conformat amb això. Al minut 79 ha definit amb gran sang freda per anotar el quart i definitiu d'uns blaugranes que sembla que comencen a funcionar.

ARXIVAT A:
AnsuFati
Anar al contingut