Ansu escolta una indicació de Xavi en un partit de la passada temporada
Ansu escoltant una indicació de Xavi en un partit de la temporada passada
Futbol

Ansu Fati envia un missatge a Xavi amb forma de gols

El davanter enganxa la seva primera bona ratxa de cara a porteria des de la seva arribada al Brighton

Redacció Esport3Actualitzat

La línia atacant del Barça és una de les més delmades per les lesions, malgrat que la notícia en la vigília del clàssic hagi estat el retorn als entrenaments, entre d'altres, de Lewandowski. Mentrestant, a Anglaterra un dels davanters blaugranes que van acceptar una cessió a l'estiu, Ansu Fati, comença a aixecar el vol després d'una adaptació progressiva al Brighton & Hove Albion.

L'hispanoguineà ha marcat dos gols en els últims cinc dies i ja en porta tres des que es va posar a les ordres de Roberto De Zerbi. Si dissabte passat la seva diana a l'Etihad Stadium va resultar insuficient, la de dijous contra l'Ajax a l'Europa League va servir per rubricar el primer triomf de les gavines en la segona competició continental.

Ansu podria estrenar titularitat el cap de setmana contra el Fulham. Encara té 20 anys i no oblida que té un bitllet de tornada a Barcelona. De mica en mica, l'internacional va retrobant la seva millor versió, la manera més efectiva d'enviar un missatge positiu a Xavi Hernández. No es conforma a, com repeteix el tècnic de Terrassa quan es refereix a ell, ser "patrimoni del club". Ho vol demostrar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ansu Fati (@ansufati)

ARXIVAT A:
AnsuFatiXavi Hernández
Anar al contingut