Andrés Iniesta i Leo Messi amb el trofeu de la Copa del Rei
Andrés Iniesta i Leo Messi amb el trofeu de la Copa del Rei (Reuters)
Barça

Andrés Iniesta lamenta el no fitxatge de Leo Messi pel Barça

L'exjugador del FC Barcelona i el Vissel Kobe repassa el seu pas pel futbol japonès i es pronuncia sobre un dels serials del mercat de fitxatges

Han estat dies molt especials per a Andrés Iniesta. El jugador de Fuentealbilla va gaudir d'un homenatge en forma d'amistós contra el FC Barcelona i, aquest cap de setmana, l'afició del Vissel Kobe l'ha acomiadat com una autèntica llegenda.

El seu pas pel futbol japonès ha tingut el punt final després de cinc temporades, temps en què s'ha ficat a la butxaca els aficionats del país nipó. Ara, en una entrevista a DAZN, el futbolista ha parlat dels seus anys al Japó, del fitxatge de Messi per l'Inter de Miami, de Pedri...

"Han passat moltes coses durant aquests anys. Crec que tots hem crescut moltíssim i el club també, aquest era un dels objectius del projecte."

"Quan vaig arribar tenia clar que volia donar el màxim de mi tant dintre com fora del terreny de joc. Ajudar el Vissel Kobe en tots els sentits i que la gent quan em veiés jugar gaudís."


Com veu el Barça de Xavi?

"Crec que la línia ascendent des de l'arribada de Xavi està sent molt positiva. Desitjo que aquest pròxim any segueixin així amb els nous jugadors que arribaran."


El no retorn de Messi

"Pel que sembla hi havia la possibilitat d'un retorn al Barça que hauria estat un fet bonic i especial per tot el que significa. Al final cadascú mira la millor opció i, a partir d'aquí, segurament podrà viure una experiència diferent de tot el que ha viscut abans. Si és el que volia, segurament li farà bé com ho ha fet en tots els llocs on ha estat."


La figura de Pedri

"Veurem com va tot, de moment, és molt jove i ja és un referent i molt important a l'equip. Té molta transcendència en el joc i segurament mantingui l'evolució que ha tingut en aquest temps. Està en el millor equip per seguir creixent."

Anar al contingut