André Cury i Neymar Jr.
André Cury va ser un dels artifexs del fitxatge de Neymar pel Barça
Barça

André Cury: "Barcelona és la casa de Neymar"

L'assessor del Barça al Brasil ha participat en una enquesta d'Esporte Interativo que preguntava quina destinació és la preferida pel brasiler i la seva resposta ha estat contundent

Actualitzat

El futur de Neymar continua sent una incògnita, tot i que l'entorn del jugador brasiler treballa per aconseguir el seu retorn al Barça. El mateix club blaugrana reconeix l'interès del futbolista del PSG a tornar al Camp Nou, tot i que encara no hi ha res concret i es preveuen unes negociacions llargues.

L'assessor del Barça al Brasil, André Cury, ha estat l'últim a confirmar que el desig de Neymar és tornar a la capital catalana. Aquest dimarts, Cury ha participat en una enquesta al mitjà de comunicació brasiler 'Esporte Interativo' titulada "A quina destinació us agradaria que anés Neymar?".

Cury, que pot ser una peça clau en les negociacions entre el FC Barcelona i el París Saint-Germain, ha estat rotund en la resposta: "La seva casa és Barcelona". Una afirmació que pot ser un altre gest de l'entorn de Neymar per forçar el seu retorn al Barça.

ARXIVAT A:
Neymar
Anar al contingut