Ander Mirambell agafa la responsabilitat de la part esportiva de la IBSF
Ander Mirambell agafa la responsabilitat de la part esportiva de la IBSF
Esports gel

Ander Mirambell, elegit vicepresident d'esports de la IBSF

Ander Mirambell ha superat en la votació (22 a 16) el nord-americà Darrin Steele, que portava nou anys en aquest càrrec de la International Bobsleigh and Skeleton Federation (IBSF)

Miquel RibasActualitzat

Ander Mirambell ha estat elegit vicepresident d'esports de la International Bobsleigh and Skeleton Federation (IBSF) per al període 2022-2026 en el transcurs del Congrés de la IBSF, celebrat a Lausanna. A la mateixa reunió, l'italià Ivo Ferriani, de 62 anys, ha resultat reelegit president per unanimitat i sense oposició per afrontar el quart i últim mandat.

Mirambell, de 39 anys i recentment retirat, ha superat a la votació per 22 a 16 vots el nord-americà Darrin Steele, que portava nou anys en el càrrec. Després de l'elecció ha manifestat a Esport3 la seva satisfacció, davant del repte que se li presenta.

"Estic molt content i molt satisfet. Era un repte molt difícil i portava setmanes treballant. Crec que una de les coses bones és que he parlat amb tots els països abans de la votació. Per mi la clau de la victòria ha estat la il·lusió, la passió i les ganes amb què he presentat el projecte. He prioritzat l'eficiència del calendari, aconseguir que les instal·lacions de Pyeongchang siguin un punt de referència per als països asiàtics, per posar dos exemples. Un altre punt important és que s'ha de treballar en la docència. No hi ha entrenadors ni de bobsleigh ni de skeleton i, per tant, cal posar-hi remei. Hi ha moltes idees que han enganxat. No és un projecte de l'Ander, és un projecte de tenir gent al voltant meu que també tingui idees per portar l'esport a un altre nivell. He passat la part més política, la que menys m'agrada i ara des del minut 1 a treballar per l'esport, que és el que a mi m'apassiona".

Anar al contingut