Bellingham, en l'Eurocopa amb Anglaterra
Bellingham, en l'Eurocopa amb Anglaterra
Futbol

Ancelotti "s'enfada amb Bellingham" (i Vinícius pel mig)

Ancelotti torna a posar de manifest la seva versió més bromista amb la premsa

Redacció Esport3Actualitzat

El tècnic del Reial Madrid, Carlo Ancelotti, és un expert a crear situacions còmiques i ho ha tornat a fer. Les vacances són per desconnectar de la feina i dels caps. En el cas dels futbolistes, el seu cap és l'entrenador i Bellingham, encara de vacances, manté la distància amb el seu. El tècnic va fer broma d'una situació viscuda dissabte assegurant: "Estic enfadat amb Bellingham, li he trucat i no m'ha contestat."

Carlo Ancelotti va trucar a Jude Bellingham per interessar-se pel seu estat físic i el migcampista anglès no va respondre a la trucada de l'entrenador. Després que Bellingham no li contestés, el míster li va demanar a Vinícius que li truqués. Al brasiler sí que li va respondre. Ancelotti ho explicava entre rialles.

 

Hi ha set jugadors de la plantilla blanca que encara no s'han incorporat a la pretemporada, a la gira nord-americana, i ho faran aquesta setmana a Madrid. Ancelotti va dir que estava en contacte amb tots ells, tot i que alguns no li agafin el telèfon.

 

Compromís i forma física de Vinícius

En les mateixes declaracions, Ancelotti va elogiar el nivell físic amb què ha tornat Vinícius Júnior, convençut que serà el mateix que mostraran els sis jugadors que encara estan de vacances després de la disputa de l'Eurocopa i Fede Valverde, després de jugar la Copa Amèrica. "L'últim partit, Vinícius el va jugar el 6 de juliol, fa un mes. Ha descansat 15 dies i després ja va començar a treballar. Ara no és com quan jo era jugador, que estava un mes sense fer res i arribava gras. Està bé, ha tornat en forma i necessita minuts", va valorar.

Vincius Junior en el partit de pretemporada contra el Barça
Vinícius Júnior, en el partit de pretemporada contra el Barça (Reuters)

Ancelotti ha confessat que encara fa falta fer conjunta i "crear un ambient abans del primer partit". El tècnic del Reial Madrid tindrà menys d'una setmana abans que disputi la Supercopa d'Europa el 14 d'agost contra l'Atalanta. "La Supercopa l'han de jugar els que han guanyat la Champions. En falten dos, Kroos i Nacho. A veure els que els reemplaçaran", va afegir, reconeixent que seran titulars molts dels jugadors que s'incorporaran més tard.

L'italià va deixar clar els objectius de la temporada 2024-25: "Puc assegurar que competirem amb la plantilla que tenim. Podem lluitar pels set títols. El calendari exigeix molt, però tenim qualitat per competir per tot, és l'exigència del club." Abans, encararà dimarts l'últim test de pretemporada, davant el Chelsea.

Anar al contingut