Futbol

Thibaut Courtois, baixa d'última hora per al Girona-Madrid

El Reial Madrid anuncia la baixa del seu porter i serà Lunin qui es posi sota pals aquest dimarts a Montilivi. Viatja amb l'equip Mario de Luis

Redacció Esport3Actualitzat

El porter belga del Reial Madrid Thibaut Courtois no jugarà aquest dimarts contra el Girona en el partit corresponent a la 31a jornada de Lliga (19.30), que es disputarà a Montilivi. El porter és baixa d'última hora a causa d'una gastroenteritis i no viatja amb l'equip. En lloc seu entra Mario de Luis en la convocatòria, segons informa el Reial Madrid a través d'un comunicat difós a primera hora del matí d'aquest dimarts.

 

 

A part de Courtois, Carlo Ancelotti no vol prendre riscos amb un dels seus homes més determinants en l'actualitat: Benzema tampoc viatjarà a Girona per al partit de Lliga contra els de Míchel.

En un primer moment, semblava que Camavinga tampoc estaria disponible, perquè tant el davanter com el mig centre arrosseguen molèsties musculars de l'enfrontament de dissabte passat davant el Celta. Aquest matí no s'han exercitat amb els seus companys a Valdebebas. En la roda de premsa posterior, el tècnic italià ha aclarit la situació dels dos francesos:

"Benzema té un cop i Camavinga, també. No estan disponibles, són petites coses, però continuen amb molèsties. Crec que estaran recuperats per al següent partit, contra l'Almeria."

Finalment, Camavinga ha entrat a la convocatòria.

Tampoc s'ha entrenat Rodrygo Goes, però el seu cas és diferent. El brasiler ha tingut problemes intestinals, però Ancelotti compta amb ell per al duel a Montilivi, on Mendy i Alaba, que continuen lesionats, i Dani Ceballos, que haurà de complir un partit de sanció, tampoc estaran a disposició de l'entrenador.

El Reial Madrid ha centrat els seus esforços en la Copa i la Champions, després de veure com el Barça es distanciava al capdavant de la classificació de la Lliga. A 11 punts dels blaugranes, l'italià lamenta que la distància s'hagi fet tan gran, tot i que creu que no hi ha tanta diferència entre tots dos equips.

"Com a qualitat dels equips, no hi ha 11 punts de diferència. De vegades hem guanyat nosaltres, de vegades ells. Estem bastant igualats. Els detalls han marcat la diferència, però esperem retallar-la en els pròxims partits."

Aquest dimarts, en la visita a terres gironines, als blancs no els espera un partit còmode. Ancelotti ha elogiat la feina que està fent Míchel amb el seu equip.

"El Girona juga un futbol molt bonic, és un equip organitzat quan té la possessió de la pilota."

 

Nou canvi a la gespa del Bernabéu

El que és cert és que al Reial Madrid el viatge a Montilivi també li serveix per aparcar tot l'enrenou que està causant el mal estat de la gespa del Santiago Bernabéu. Al llarg de la temporada l'han hagut de canviar 3 vegades, però continua en unes condicions pèssimes que els jugadors blancs ja critiquen obertament. El club admet que les obres han contribuït a fer malbé la gespa. Abans del partit contra el Manchester City els blancs tornaran a substituir el verd del coliseu madridista.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut