Ancelotti, després de la reunió amb els àrbitres (EFE)
Ancelotti, després de la reunió amb els àrbitres (EFE)
futbol

Ancelotti renega i deixa plantats els àrbitres i el seu intent per calmar la crispació

L'entrenador italià s'ha queixat que no es respecta els entrenadors i ha marxat abans de la trobada amb els àrbitres

Redacció eSport3Actualitzat

El Comitè tècnic d'àrbitres ha aprofitat l'aturada de seleccions per calmar les aigües amb els entrenadors després d'un primer tram de la temporada molt polèmic. La reunió anual d'entrenadors, que es fa aprofitant l'aturada de seleccions, ha tingut l'al·licient de la participació del col·lectiu arbitral amb el seu president, Luis Medina Cantalejo, al capdavant.

El CTA tenia previst començar la trobada amb els entrenador per "estrènyer els llaços" després de dinar. Abans, en la reunió només d'entrenadors, Carlo Ancelotti s'ha queixat de la manca de respecte dels àrbitres als entrenadors.

Segons ha pogut saber Esport3, l'entrenador italià ha dit que no respecta als arbitres si els arbitres no el respecten a ell. Després, l'entrenador del Reial Madrid ha marxat i no ha assistit a la reunió amb els àrbitres. Tampoc hi ha assistit el tècnic de l'Atlètic de Madrid, Diego Pablo Simeone.

Xavi Hernández s'ha desplaçat avui fins a Las Rozas per assistir a la reunió. També s'hi esperava la presència de Míchel, l'entrenador del Girona. Fins i tot han acudit entrenadors que ja han estat destituïts del seu càrrec com Pacheta, Setién i Vicente Moreno.

Ancelotti, indignat amb els àrbitres

Sembla que l'intent dels àrbitres no ha causat precisament l'efecte desitjat. Carlo Ancelotti, entrendor del Reial Madrid, ha deixat clara la seva postura quan ha abandonat la trobada, abans de la reunió amb els àrbitres.

Periodista: "Està content? (amb la reunió)"

Ancelotti: "No, un embolic"

 

Anar al contingut