Carlo Ancelotti a la banqueta del Reial Madrid
Carlo Ancelotti a la banqueta del Reial Madrid (EFE)
1a Divisió

Ancelotti ho admet: a Madrid prefereixen el "rock&roll"

L'entrenador blanc, en la prèvia contra l'Espanyol, no amaga la manera de fer del club blanc

Redacció Esport3Actualitzat

No descobrirem la sopa d'all si diem que el Reial Madrid no ha estat mai devot del tiqui-taca. Però segurament mai havíem sentit el seu entrenador, Carlo Ancelotti, expressant tan obertament la idiosincràsia del conjunt blanc.

En la roda de premsa prèvia al partit contra l'Espanyol, l'entrenador italià ha reivindicat el "futbol rock&roll", que és el que li agrada a l'afició del Madrid. En definitiva, el que importa és guanyar, no jugar bé. En paraules d'Ancelotti:

"Crec que l'afició del Madrid està acostumada a veure un 'futbol rock&roll' i no veure un futbol de molts tocs, intentem fer feliç l'afició del Madrid, que crec li agrada més guanyar que jugar bé."

Sense dubte, al Madrid li ha funcionat aquesta manera de fer: quinze Champions amb la sensació generalitzada de ser una piconadora sense lluir en el joc.

Més enllà de la declaració més destacada de la roda de premsa, Ancelotti ha deixat entreveure que el partit contra l'Espanyol (dissabte, 21 h) pot ser una oportunitat per fer rotacions. L'entrenador blanc considera que estan en un bon moment després de dues victòries seguides.

Sobre l'amenaça de vaga dels futbolistes, creu que aquesta temporada no canviarà res, però que és el moment que hi hagi diàleg i converses per aprimar el calendari de partits i està convençut que els futbolistes acceptarien cobrar menys a canvi de jugar menys partits.

Anar al contingut