L'entrenador del Reial Madrid, Carlo Ancelotti, dona instruccions al camp del Las Palmas (Reuters)
L'entrenador del Reial Madrid, Carlo Ancelotti, dona instruccions al camp del Las Palmas (Reuters)
Futbol

Ancelotti està lluny de trobar solucions

Parla d'aprenentatge a Las Palmas, però ja havia detectat molt dels errors del Reial Madrid en l'estrena a Mallorca

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid està molt per sota de les expectatives generades en la seva afició. El fitxatge de Mbappé semblava que podia portar el campió d'Europa fins a un nivell inabastable, però les tres primeres jornades de Lliga estan evidenciant tot el contrari. Les figures de la davantera no acaben d'encaixar i l'absència del retirat Toni Kroos implica un retrocés molt més gran del que hagi pogut guanyar l'equip durant l'estiu.

Després de l'empat contra el Las Palmas, el tècnic Carlo Ancelotti va fer un discurs realista, on no va amagar les errades dels seus jugadors:

"Ha estat un mal primer temps. El joc és lent, sense mobilitat. Ens falta equilibri i hem de buscar una solució de manera ràpida. Ens costa tenir la solidesa de l'any passat i jo he de ser més clar en l'estratègia per donar claredat als jugadors."

Massa figures

L'italià sap que el problema està en el mig del camp, que no és capaç de compensar la tendència a l'individualisme de Mbappé, Vinícius, Rodrigo, Brahim, Endrick i Arda Güler. I això que Jude Bellingham estava lesionat, que és un altre jugador amb més tendència a buscar la desmarcada que a sortir a la pressió. Ancelotti admet que "hi ha molta distància entre línies" i que "quan la pilota arriba als de dalt, el rival ja té els seus defenses ben col·locats". Una evidència que és molt més fàcil de detectar que de solucionar, per molt que li vulgui donar una dosi d'optimisme:

"El problema no és mental, ni és falta de caràcter o actitud. Les coses no estan sortint bé. No podem deixar escapar punts com hem fet en la dues sortides. No he notat millora respecte al partit de Mallorca, però aquests partits m'han mostrat moltes coses a millorar i aquesta és la part bona."

Errades enquistades

I és que, després de perdre contra el Mallorca, Ancelotti ja va parlar de la concessió de "contraatacs i centrades" i de "falta d'equilibri" en el balanç defensiu. Tot plegat, problemes que han quedat sense solució després de la disputa de dos partits. Després de la victòria contra el Valladolid, tot i la seva moderada alegria, també va mencionar "dificultats en la primera meitat" i "ritme baix" al principi del partit. A l'italià se li acumula la feina. I el Barça ja està quatre punts per sobre.

 

 

Anar al contingut