Ancelotti espera un partit molt igualat contra el Barça en la final de la Supercopa

El tècnic blanc, disposat a posar el comptador a zero en el clàssic
Redacció Esport3 Actualitzat

Carlo Ancelotti admet que la ratxa dels blanc últimament és força millor que la del FC Barcelona, amb 20 partits sense perdre. Tot i així, fuig del títol de favorits i assegura que en una final es fa un reset, una circumstància que assegura que Xavi també comparteix:

"Aquesta competició s'acaba demà. És un títol important per a la imatge del club, però en un clàssic s'anivella tot. El Madrid està una miqueta millor últimament, però demà tot estarà igualar. Seran els petits detalls els que decidiran la final. 


Per Ancelotti: "És una il·lusió preparar aquest tipus de partits, perquè els veu tothom. Serà un espectacle bonic. És un partit que costarà físicament. Hi ha molta il·lusió però també preocupació, volem fer les coses el millor possible."

L'entrenador del Reial Madrid també ha fet broma dient que guanyaran si juguen millor que el Barça, però que també estarà content si guanyen encara que no s'ho mereixin.

Ancelotti no ha donat inportància a la xiulada contra Toni Kroos, i no ha volgut donar pistes de qui ocuparà la porteria blanca.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut