Clàssic de Copa

Ancelotti dribla com pot una pregunta sobre el VAR

El tècnic italià ha evitat parlar sobre el VAR en la prèvia del clàssic de la Copa

Redacció Esport3Actualitzat

A Carlo Ancelotti li han buscat les pessigolles amb una pregunta sobre el VAR i el cas Negreira en la roda de premsa prèvia al partit de tornada de les semifinals de Copa contra el Barça. L'entrenador del Reial Madrid ha somrigut abans de contestar a aquesta pregunta:

"Que li sembla que demà l'àrbitre del VAR, que és González González, sigui un dels que acompanyava el fill d'Enríquez Negreira al Camp Nou? Què li sembla que hi continuï havent aquest tipus d'assignacions?"

L'entrenador ha sortit com ha pogut del parany i s'ha limitat a contestar: "Déu-n'hi-do, quina pregunta, jo crec que aquest és un tema, com ja he dit molts cops, sota investigació, i és millor deixar-lo estar, per mi. Pensar en el partit i no pensar en el que xiularan, només a preparar el partit el millor possible i a intentar guanyar-lo."

Carlo Ancelotti tampoc ha volgut parlar del seu futur i ha descartat un canvi de sistema per jugar contra el Barça al Camp Nou. L'entrenador blanc ho ha justificat dient que si planteges fer un canvi de sistema per sorprendre el rival "potser acabaràs sorprenent els teus jugadors".

Tanmateix, s'ha mostrat confiat davant del clàssic:

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut