Imatge promocional de l'amistós del Barça a Dallas contra el Club Amèrica (FCB)

Amistós del Barça a Dallas abans de Nadal i l'endemà d'un partit de Lliga

Els blaugranes s'enfrontaran a l'Amèrica de Mèxic el dia 21 de desembre al Cotton Bowl
Redacció Esport3 Actualitzat

La fragilitat de l'economia del Barça fa que el club blaugrana no pari de buscar fonts d'ingressos. Amb aquest objectiu, el primer equip de futbol disputarà un amistós el dia 21 de desembre a Dallas, als Estats Units. A Catalunya, el partit serà la matinada del 21 al 22 de desembre (03.00). El rival serà el Club Amèrica de Mèxic i l'escenari, el Cotton Bowl, amb capacitat per a 92.000 espectadors.

Serà un viatge llampec. El Barça rebrà l'Almeria a Montjuïc el dia 20, en el darrer partit de Lliga abans de l'aturada nadalenca, i després del partit agafaran un vol fins a Dallas per jugar l'amistós. Tot seguit tornaran cap a casa per aprofitar les vacances de Nadal. La primera setmana de gener tornarà la Lliga i el Barça es desplaçarà fins a les Canàries per jugar contra el Las Palmas.

Serà la segona vegada en pocs mesos que el Barça juga en aquesta ciutat americana. A finals de juliol i en el marc de la gira de pretemporada, Barça i Madrid hi van disputar un clàssic, llavors a l'estadi AT&T. L'estiu del 2022, el Barça va jugar contra la Juventus, també a Dallas i també al Cotton Bowl.

L'estadi Cotton Bowl de Dallas

No és cap novetat que el Barça organitzi amistosos per alimentar la tresoreria. A finals de la temporada passada, el club va ingressar uns tres milions d'euros per jugar contra el Vissel Kobe a Tòquio. El juny del 2022, el rival va ser un combinat de la Lliga australiana en un partit disputat a Sydney i pel qual el Barça va ingressar uns cinc milions.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut