Álvaro Tejero, en una imatge d'arxiu (@alvarotejero2)

Álvaro Tejero, primer reforç per a l'Espanyol

Garagarza lliga un lateral dret perseguit per altres equips de Primera
Redacció Esport3 Actualitzat

Cop sobre la taula de l'Espanyol, que reforçarà la seva banda dreta amb Álvaro Tejero. El lateral, nascut a Madrid ara fa 27 anys, també era cobejat per altres equps de Primera, com el Las Palmas, l'Alabès o el Valladolid. En l'operació, que podria fer-se oficial en breu, ha tingut un paper important el director esportiu blanc-i-blau, Fran Garagarza, que ja el va incorporar a l'Eibar el 2022.

Tejero, que omplirà la vacant deixada per Óscar Gil per competir amb Omar El Hilali, destaca per tenir molta arribada i poder presumir de gols de gran xut de llarga distància. Aquesta temporada n'ha fet dos i ha donat set assistències. Va ser format a les categories inferiors del Reial Madrid i ha jugat també amb l'Albacete i el Saragossa. Amb l'Eibar té experiència a Primera, on ha disputat 22 partits. 

L'arribada de Tejero potser no serà l'única d'un jugador de l'Eibar a l'Espanyol. El club blanc-i-blau també ha contactat amb un altre futbolista que queda lliure, Ager Aketxe, que té diverses ofertes sobre la taula. 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut