futbol

Alta tensió amb Joao Félix a Portugal: "Vols saber què vaig fer al lavabo?"

El mitjapunta ha encadenat un final de temporada gris al Barça amb una Eurocopa en què encara no ha jugat

Redacció Esport3Actualitzat

La carrera de Joao Félix és un cercle viciós. Des del seu debut amb el Benfica, les grans expectatives que l'acompanyen a l'inici de cada projecte s'esvaeixen a mesura que maduren les temporades. Aquesta campanya, el seu concurs a l'Eurocopa arriba després d'una irregular experiència al Barça, on ha jugat, amb un rendiment decreixent, cedit per l'Atlètic de Madrid. El resultat és que el mitjapunta nascut a Viseu no ha disputat ni un minut en les dues primeres jornades del torneig continental de països. Si seguís estancat contra Geòrgia, el problema adquiriria una nova dimensió. 

La premsa lusitana hi busca explicacions. S'especula amb possibles diferències amb el seleccionador de Balaguer Robert Martínez i s'interpreta com un desaire que Félix abandonés la banqueta contra Turquia abans del xiulet final. "Vaig anar al lavabo. Vols saber què hi vaig fer?", va respondre desafiant en una roda de premsa marcada pel foc encreuat amb els periodistes, a qui el jugador acusa d'inventar-se la crisi amb l'entrenador:

"He vist la notícia òbviament. Hi ha coses que són mentida, que s'inventen. Em sembla una falta de respecte a la meva persona..."

Ja fa més de 8 anys que el seu talent li va valdre el sobrenom del "menino de ouro". En aquest temps no s'ha consolidat ni amb Simeone, ni tampoc amb Xavi. Creu que de tot se n'aprèn:

"No em veuran abaixar els braços. També m'ha tocat viure aquesta situació de no jugar altres vegades..."

Mentrestant "Bob" Martínez segueix mirant d'apagar l'incendi amb paraules elogioses que no secunda amb decisions tècniques: "És molt important, d'una qualitat superlativa per dins". Joao Félix té contracte al Metropolitano fins al 2029 i el seu futur és a l'aire.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut