Dani Olmo es lamenta després d'una ocasió durant el partit del Valladolid
Dani Olmo es lamenta després d'una ocasió durant el partit del Valladolid (EFE)
Barça

Alleujament al Barça per l'estat físic de Dani Olmo

El cop que el migcampista de Terrassa va rebre amb el combinat estatal quedarà només en un ensurt

Redacció Esport3Actualitzat

Ha passat ben a prop seu, però Dani Olmo ha esquivat, aquesta vegada, el virus FIFA. El cop que el migcampista de Terrassa va rebre dijous jugant amb el combinat estatal contra Sèrbia quedarà només en un ensurt. D'aquesta manera, l'ex del Leipzig, el fitxatge més car dels dos que ha fet el Barça de Hansi Flick, podrà ajudar el seu equip diumenge a Montilivi, en el primer derbi català de la temporada 24-25.

Olmo ha aprofitat les dues participacions que ha tingut en la seva segona etapa de blaugrana. Mig partit a Vallecas i 83 minuts davant el Valladolid, on ha aconseguit marcar dos gols i mostrar un futbol atrevit i vertical que el posicionen per ser un puntal d'aquest nou Barça amb segell alemany.

L'altra bona notícia del dia per a la infermeria culer l'ha donat Ansu Fati. El davanter del planter ja ha fet una part de la sessió amb el grup i també apunta a la convocatòria per jugar contra l'equip de Míchel.

La gestió de la "roja" amb Dani Olmo

El futbolista blaugrana va rebre una forta contusió aquest dijous en el partit contra Sèrbia. Dissabte no es va entrenar amb el grup, i diumenge no va disputar l'enfrontament davant Suïssa per precaució. Així ho va explicar el mateix seleccionador Luis de la Fuente.

"Dani Olmo no s'entrenarà perquè va rebre un fort cop en l'últim partit i ho està superant. No sabem com es trobarà."

La roda de premsa prèvia al partit contra el combinat helvètic, corresponent a la segona jornada de la Lliga de les Nacions, es va basar en una defensa aferrissada de Luis de la Fuente per les crítiques rebudes: "Si no es poden jugar 180 minuts al setembre, ja podem plegar."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

El cert, però, és que malgrat el to defensiu del seleccionador, en aquesta aturada el Barça ha patit la baixa de Fermín, que estarà fora dels terrenys de joc un mínim de tres setmanes, i l'ensurt de Dani Olmo.

Dani Olmo en el moment del cop rebut contra Sèrbia
Dani Olmo en el moment del cop rebut contra Sèrbia (EFE)

En l'estrena de la Lliga de les Nacions ja es va lesionar Mikel Oyarzabal, que es va fer un esquinç al turmell. Però el club més perjudicat pel virus FIFA és el Reial Madrid, que amb la d'Arda Güler ja acumula nou baixes.

Anar al contingut