Aliona Bolsova després de guanyar per tres sets

Aliona Bolsova accedeix al quadre principal del Roland Garros per primera vegada

La jugadora de Palafrugell s'ha imposat en tres sets (6-2, 2-6 i 6-3) a l'hongaresa Tímea Babos, vencedora el 2018 de la competició de dobles de l'Open d'Austràlia
Actualitzat

La tenista catalana Aliona Bolsova ha accedit per primer cop al quadre principal d'un Grand Slam en superar el tercer partit de la fase prèvia al Roland Garros.

La jugadora de Palafrugell s'ha imposat en tres sets (6-2, 2-6 i 6-3) a l'hongaresa Tímea Babos, vencedora el 2018 de la competició de dobles de l'Open d'Austràlia. Bolsova va derrotar la nord-americana Kristie Ahn (6-1 i 6-4) i la xinesa Shilin Xu (6-1 i 6-2) en els dos primers enfrontaments.

La palafrugellenca, de 22 anys, ja havia disputat anteriorment dues fases prèvies de tornejos del Grand Slam. L'any passat va arribar a la tercera eliminatòria de la qualificació de l'Open dels Estats Units, en què va perdre contra l'holandesa Arantxa Rus, i aquest any va caure en el segon partit de la prèvia de l'Open d'Austràlia, contra la polonesa Iga Swiatek.

Georgina Garcia-Pérez, l'altra catalana que es jugava l'accés al quadre gran del torneig parisenc, ha perdut el partit de la tercera eliminatòria contra l'alemanya Antonia Lottner (6-3 i 6-4). La barcelonina va aconseguir avançar fins a la segona eliminatòria del quadre principal, en la qual va perdre contra la segona cap de sèrie, la danesa Caroline Wozniacki (6-1 i 6-0).

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut