Aliona Bolsova durant el partit (EFE)

Aliona Bolsova, a vuitens del Roland Garros

Serena Williams ha caigut a la tercera ronda contra Sofia Kenin
Actualitzat

Aliona Bolsova s'ha classificat per vuitens de final del Roland Garros en la seva primera participació en un Grand Slam, després de derrotar a la rusa Ekaterina Alexandrova per 6-2 i 7-5 en 1 hora i 24 minuts, un triomf que la fica al "top 100".

La tenista catalana de només 21 anys d'origen moldau i actualment 137 del rànquing, s'ha classificat pel quadre final a través de la fase prèvia, i encadena ja sis triomfs a la terra batuda de París.

La seva següent rival sortirà del duel entre la nord-americana Amanda Anisimova, 51 del rànquing, i la rumana Irina-Camelia Begu, 116.

Amb el triomf contra Alexandrova, ha vençut ja a tres jugadores d'entre les 100 millors del món.

Bolsova s'afegeix a Garbiñe Muguruza, que es va classificar per vuitens divendres, com Rafa Nadal.

 

Serena Williams cau a tercera ronda

La nord-americana Serena Williams no ha superat la tercera ronda del Roland Garros, derrotada per la seva compatriota Sofia Kenin per 6-2 i 7-5 en 1 hora i 32 minuts.

Aquest hauria estat el triomf número 60 en tercera ronda d'un Grand Slam i s'ha convertit en la seva novena derrota en aquesta fase i no podrà guanyar a Paris el seu 24è Grand Slam i igualar a l'australiana Margaret Court.

Als seus 37 anys, la jugadora més ovacionada encara en actiu ha vist com se li ha escapat el 24è títol des de que al març de 2018 tornés a les pistes després de la seva maternitat.

L'any passat es va quedar a les portes a Austràlia i Estats Units. Tampoc hi serà a París, on ha guanyat tres vegades.

 

Naomi Osaka, número 1 del món, diu adéu a Roland Garros

La japonesa Naomi Osaka no podrà encadenar tres Grand Slam consecutius, després de cedir a la tercera ronda de Roland Garros davant a txeca Katerina Siniakova per 6-4 i 6-2 en una hora i 17 minuts.

Un dia després d'haver-se assegurat el número 1 del món, després de l'eliminació de la txeca Karolina Pliskova, la nipona ha dit adéu a un Grand Slam on mai ha encadenat tres triomfs seguits.

Per la seva banda, Siniakova, 43 del món i 23 anys, disputarà els seus primers vuitens d'un gran davant la guanyadora del duel entre la nord-americana Madison Keys i la russa Anna Blinkova, procedent de la fase prèvia. Osaka diu adéu a París després d'haver superat dues rondes sempre a tres sets, el que evidenciava que no se sentia còmoda sobre la terra batuda, la seva superfície menys favorable.

 

Halep passa a quarts

La romanesa Simona Halep ha aconseguit el seu primer triomf còmode en la seva defensa del títol a Roland Garros en vèncer en la tercera ronda la ucraïnesa Lesia Tsurenko, per 6-2 i 6-1 en tot just 55 minuts. La número 3 del món ha tingut el partit més senzill, en el primer torn de la pista central. Halep es disputarà un lloc a quarts de final amb la guanyadora del partit entre la jugadora de Puerto Rico Mónica Puig i la polonesa Iga Swiatek.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut