Alexia Putellas recull el seu segon "The Best"
Alexia Putellas va recollir el seu segon "The Best"
futbol

Alèxia Putellas, tercera futbolista millor pagada del món segons Forbes

La catalana és l'única jugadora de la llista que no és dels Estats Units

Redacció Esport3Actualitzat

Alèxia Putellas ha aparegut a la llista Forbes en el tercer lloc del rànquing de les 10 futbolistes millor pagades del Mundial femení. La jugadora del Barça és l'única de la llista que no és dels Estats Units.

La futbolista catalana ocupa el tercer lloc per darrere d'Alex Morgan i Megan Rapinoe. Morgan, jugadora del San Diego Wave de la National Women's Soccer League, encapçala la llista de les millors pagades amb 7,1 milions de dòlars. En segona posició, hi trobem Megan Rapinoe, que en l'any de la seva retirada cobra 7 milions.

Amb uns ingressos molt inferiors, apareix en tercer lloc Alèxia Putellas. La jugadora del Barça ingressa 4 milions de dòlars segons Forbes. Tant en el cas de la resta de jugadores com el d'Alèxia, destaca la diferència amb el que cobren de sou i els ingressos que obtenen per altres mitjans com els patrocinis.

Unes xifres d'ingressos molt peculiars

Dels 4 milions que ingressa la catalana, només 800.000 provenen directament del seu souper jugar. Els altres 3,2 provenen d'ingressos aconseguits fora del camp. La mateixa dinàmica segueixen les dues futbolistes que més cobren. Dels ingressos totals de Morgan i Rapinoe, menys d'un milió correspon al seu sou.

La selecció dels Estats Units té molta avantatge en el terreny econòmic. El motiu, és el conveni que es va firmar al maig del 2022 que equiparava els sous de les seleccions masculina i femenina.

TOP 5 llista Forbes futbolistes millor pagades:

  1. Alex Morgan (7,1 milions de dòlars, lliga dels Estats Units)

  2. Megan Rapinoe (7 milions, lliga dels Estats Units)

  3. Alexia Putellas (4 milions)

  4. Trinity Rodman (2,3 milions, lliga dels Estats Units)

  5. Crystal Dunn (2 milions, lliga dels Estats Units)

ARXIVAT A:
Alèxia Putellas
Anar al contingut