Barça

Alèxia Putellas s'atreveix a valorar la marxa de Mariona Caldentey

La capitana del Barça ha tingut una gran rebuda a la seva ciutat natal, Mollet del Vallès, on ha presentat un conveni de la seva fundació

Redacció Esport3Actualitzat

Alèxia Putellas, capitana del Barça, no passa desapercebuda al camp ni fora del camp, i menys quan trepitja la seva terra. Ha estat profeta a casa, i molt aclamada per la seva gent durant la presentació de l'acord entre Eleven, la fundació que recentment ha creat la futbolista, i l'Ajuntament de Mollet del Vallès, la seva ciutat natal. I en aquest context s'ha atrevit a parlar sobre la marxa de Mariona Caldentey. La blaugrana ha dit que la davantera Mariona Caldentey ha estat "molt honesta" en decidir no renovar pel club blaugrana, després de deu temporades, i dir que "ha completat un cicle".

 "No en queda cap altra que agrair-l'hi. Ha estat un plaer i un orgull."

Putellas ha destacat que Caldentey "ho ha donat tot" defensant l'elàstica blaugrana.

"Respecto, per descomptat, la seva decisió, i li desitjo el millor. Hem estat deu anys jugant juntes. Allà on decideixi que jugarà la seguirem, excepte quan jugui contra nosaltres. Li desitjo que sigui molt feliç."

 

El moment d'Alèxia

Durant l'acte, celebrat al consistori molletenc, Alèxia Putellas també ha explicat que es troba en un bon moment, en un tram dolç de la temporada després d'haver aconseguit tots els objectius.

El seu pròxim repte, després de conquerir el repòquer de títols amb el Barça i la classificació per a l'Eurocopa de Suïssa 2025 amb Espanya, són els Jocs Olímpics de París, on espera "poder ajudar l'equip, gaudir i aconseguir l'or olímpic".

Projecte amb la Fundació Eleven 

El projecte de la Fundació Eleven té l'objectiu de democratitzar el futbol per a les nenes i fer-lo servir com a eina per al seu desenvolupament i salut.

"Ha portat molta feina, però era conscient que tenia aquesta oportunitat."

"Calen més programes per aconseguir que (les nenes) no deixin l'esport."

 
ARXIVAT A:
Alèxia Putellas
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut