José Ramón Alexanko, director del futbol base del Barça, amb Joan Laporta
Barça

Les noves normes del futbol base del Barça: sense mòbil i tint

El responsable del futbol base blaugrana es va reunir amb els tècnics per explicar quines són les normes que hauran de complir els jugadors del planter

Xavi LemusActualitzat

El responsable del futbol base blaugrana, José Ramón Alexanko, vol marcar des de bon començament les línies de conducta del futbol base. Ahir es va reunir amb els tècnics per explicar quines són les normes que hauran de complir els jugadors a partir d'ara. Una de les més importants és la desaparició dels telèfons mòbils durant els partits i els entrenaments. Hauran de deixar-los en mans dels delegats fins que hagin de sortir de la ciutat esportiva. Per tant, res de penjar fotos a Instagram des del vestidor.

Un altre dels aspectes que hauran de tenir en compte serà el de la imatge. Per Alexanko, els jugadors no poden lluir pentinats estrambòtics o tenyits cridaners als cabells. Tanmateix, tampoc es toleraran discussions pujades de to o de forma incorrecta entre entrenadors i jugadors en públic. Unes pautes d'obligat compliment que volen recuperar una disciplina que en les últimes temporades s'havia relaxat.

Anar al contingut