Alexander Zverev, expulsat del torneig d'Acapulco per un intent d'agressió

El tenista alemany, número 3 del món, no podrà defensar el títol que va guanyar l'any passat al torneig mexicà perquè ha estat desqualificat per actitud antiesportiva
Xavier Bonastre i Thió Actualitzat

Alexander Zverev ha perdut els nervis de manera ostensible després de perdre el partit de dobles de la primera ronda del torneig d'Acapulco. L'alemany, tercer tenista mundial, ha colpejat la cadira del jutge agressivament amb la seva raqueta fins a destrossar-la, enfadat per algunes de les decisions de l'àrbitre durant el partit.

Zverev, fent parella amb el brasiler Marcelo Melo, havia perdut amb l'anglès Lloyd Glasspool i el finlandès Harri Heliovaara per 6 a 2, 4 a 6 i 10 a 6.

Un cop acabat el partit, el torneig ha comunicat oficialment la desqualificació de Zverev també del quadre individual, on defensava el títol aconseguit l'any passat. Zverev és l'actual campió olímpic i el campió del Masters. Al llarg de la seva carrera ha tingut diversos episodis similars, si bé el d'avui és el més greu i que ha tingut més conseqüències. 

Les disculpes de Zverev

Després d'hores en què les imatges de Zverev colpejant la cadira de l'àrbitre han donat la volta al món i han aixecat un munt de crítiques, el tenista alemany ha demanat disculpes a través de les xarxes socials per un comportament que ell mateix ha qualificat d'"inacceptable". 

"És difícil expressar amb paraules com lamento el meu comportament durant i després del partit de dobles. M'he disculpat en privat amb el jutge de cadira perquè la meva conducta cap a ell va ser inacceptable i incorrecta, i estic decebut amb mi mateix. No hi ha excuses. També m'agradaria disculpar-me amb els seguidors, el torneig i l'esport que estimo. Com sabeu, ho deixo tot a la pista, però aquest cop m'he passat. Em prendré els pròxims dies per a reflexionar sobre aquestes accions i com assegurar-me que no torni a passar. Ho sento."

John Millman s'autolesiona a Acapulco

Jugada desafortunada de John Millman, que s'ha hagut de retirar del torneig d'Acapulco després que la pilota li colpegés en un ull. El tenista australià ha hagut d'abandonar les instal·lacions amb l'ull tapat com es pot veure aquí:

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut