Àlex Valle vestit amb la samarreta del Celtic
Àlex Valle vestit amb la samarreta del Celtic
Barça

Oficial: Àlex Valle, cedit un any al Celtic de Glasgow

Prèviament, el defensa ha renovat pel Barça fins al 2026

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona ha confirmat la cessió d'Àlex Valle per una temporada. El futbolista militarà al Celtic de Glasgow fins al 30 de juny del 2026, on disposarà de minuts abans de reincorporar-se al conjunt blaugrana. L'acord amb el club escocès no inclou opció de compra.

Abans de sortir cedit, el defensa ha firmat un nou contracte amb el Barça. La renovació amplia la vinculació de Valle amb els club blaugrana fins al 30 de juny del 2026. El Celtic de Glasgow es farà càrrec de la totalitat de la fitxa del jugador. 

Àlex Valle va jugar la temporada passada cedit al Llevant, però Hansi Flick se'l va endur a la gira de pretemporada als Estats Units. El lateral esquerre va gaudir de minuts durant els tres amistosos que l'equip va jugar. Tot i això, l'entrenador blaugrana s'ha acabat decantant per Gerard Martín, que aquest dimarts va ser titular al camp del Rayo Vallecano. El jugador del filial del Barça també va jugar 27 minuts a Mestalla i va tenir participació contra l'Athletic, encara que de manera més testimonial.

Anar al contingut