Àlex Márquez continuarà pilotant una Ducati al Mundial de MotoGP (Reuters)
Motor

Àlex Márquez, una temporada més a Gresini Ducati

El pilot cerverí, que ve de guanyar la cursa esprint del Gran Premi de la Gran Bretanya, assegura la seva continuïtat a MotoGP

Les bones notícies no venen soles per a Àlex Márquez, que ve d'obtenir el seu primer triomf a MotoGP en imposar-se a la cursa esprint del Gran Premi de la Gran Bretanya. El pilot cerverí ha rebut aquesta setmana la confirmació de la continuïtat una temporada més a l'equip Gresini Ducati, on s'estrenava aquest any. 

 

L'equip Gresini ha assegurat la continuïtat del pilot després de rebre la confirmació per part de Ducati que continuarà sota el paraigua de la marca italiana dos anys més.   

Márquez ha sumat fins ara 75 punts aquesta temporada, el seu màxim registre a MotoGP, tot i que aquesta temporada, amb la introducció de les proves esprint, es reparteixen més punts que en campanyes precedents. El petit dels Márquez va firmar la pole position i va acabar tercer al Gran Premi de l'Argentina a l'abril, i aquest dissabte va guanyar la cursa esprint a Silverstone. Actualment és el novè classificat a la general. 

 

Anar al contingut