Moto2

Àlex Márquez torna a regnar a Moto2

Xavi Vierge no ha pogut acabar la cursa al ser envestit per Thomas Luthi.

Noel RodríguezActualitzat

Àlex Márquez ha passat de l'infern d'Assen a la glòria a de Sachsenring en només set dies. No hi havia millor forma de treure's l'espina del daltabaix del Gran Premi dels Països Baixos –on va caure per culpa d'una maniobra massa atrevida de Lorenzo Baldasarri- que sumant la quarta victòria de la temporada. Aquest resultat, sumat a la cinquena posició de Thomas Luthi, fa que el català torni a ser el líder del mundial amb vuit punts de diferència sobre el suís.

L'estratègia de Márquez s'ha complert d'inici a fi. L'únic entrebanc que ha tingut ha sigut la sortida, ja que ha passat de la primera a la cinquena posició abans del primer revolt. Però el 73 ha mantingut els nervis i poc a poc ha recuperat llocs i després d'una bonica lluita amb Iker Lecuona finalment ha pogut escapar-se a meitat de cursa per acabar rodant solitari.

Per darrera, tres pilots s'han disputat dos calaixos del podi. Finalment el premi ha sigut per Brad Binder i pel pilot local, Marcel Schrotter, que suma el segon calaix de la temporada. Lecuona no només s'ha quedat sense el premi del podi sinó que a sobre ha caigut tot sol al darrer sector de l'última volta intentant prendre-li la tercera posició al pilot alemany.

Per la seva banda, Xavi Vierge s'ha quedat una vegada més aquesta temporada sense acabar el Gran Premi. En aquesta ocasió, el de Castellbisbal ha acabat per terra per culpa d'una envestida del fins avui líder, Thomas Luthi. El suís ha sigut sancionat amb un long lap i ha acabat entrant en cinquena posició, suficient per perdre el liderat del mundial en favor d'Àlex Márquez.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut