Àlex Márquez, en una imatge recent (Europa Press)
Motor

Àlex Márquez renova amb Gresini per dues temporades

El pilot cerverí s'assegura la continuïtat en la categoria reina

Redacció Esport3Actualitzat

L'equip Gresini de MotoGP anuncia la renovació d'Àlex Márquez per al període 2025-2026, de manera que el pilot de Cervera complirà 4 anys amb l'equip italià i un total de 7 anys a la classe reina. Márquez va arribar a MotoGP l'any 2020 amb un contracte de 3 anys amb Honda i ja va ren0ovar la temproada passada. Fins ara suma 4 podis -2 amb Honda i 2 amb Ducati- dues victòries esprint i una pole position. Aquesta temporada el seu millor resultat ha estat una quarta posició al Gran Premi d'Espanya.

La renovació, presentada a les xarxes com una producció cinematogràfica, ve propiciada per la bona relació entre el pilot i l'equip. Per Nadia Padovani, propietària i cap de Gresini, "des de que es va incorporar fa dos anys, la sinergia entre ell i l'equip ha estat increïble i s'ha reforçat en cada carrera". Márquez dona les gràcies a Padovani per la confiança dipositada i afegeix una picada d'ullet, assegurant que l'hi tornarà amb "alguna pizza de pinya per a celebrar-ho".

Tot i l'inesperat inici de temporada, la "renovació era òbvia" per a l'equip, que "són conscients del seu valor dins i fora de la pista", i no dubten que els bons resultats també arribaran.

 

Amb la renovació del petit dels Márquez, queden encara 10 motos per atorgar de cara a la graella de la temporada que ve. 

 

Anar al contingut